زنجبیل (زنجفیل) چیست
زنجبیل بهترین داروی سرماخوردگی و گلو درد میباشد . هنگامی که حس کردید دچار سرماخوردگی شده اید چند بار چای زنجبیل بنوشید ...
نحوه استفاده :
در غذاها به عنوان چاشنی، و همچنین مصرفهای داروئی زیادی دارد :
خواص : زنجبیل Ginger
نام علمی Zingibar officinale
خواص داروئی:
این گیاه همراه با گیاهان دیگر بعنوان تقویت کننده معده و بدن بادشکن و ضد نفخ بکار یم رود . همچنین پزشکان چینی جدیدا کشف کرده اند که شربت زنجبیل بهترین داروبرای معالجه زخم معده می باشد.
زنجبیل تازه و شربت زنجبیل با چای زنجبیل در بدن گرما تولید کرده و بدین وسیله مواد سمی و زائد بدن را بصورت عرق از بدن خارج می سازد . این گیاه برای خانم هائیکه عادت ماهیانه آنها عقب می افتند تجویز شده است .
زنجبیل بهترین داروی سرماخوردگی و گلو درد میباشد . هنگامی که حس کردید دچار سرماخوردگی شده اید چند بار چای زنجبیل بنوشید و اگر گلو درد دارید علاوه بر آنکه چای آنرا میل می نمائید با آن نیز قرقره کنید .
زنجبیل را حتی برای کمپرس نیز می توان استفاده کرد که سموم بدن را خارج می سازد . برای این منظورابتدا چای زنجبیل استفاده کنید دستمالی را با آن آغشته و آب اضافی آنرا فشار داده در محل زخم یا درد بگذارید .
شربت زنجبیل برای زخم معده بسیار مفید است .مبتلایان به زخم معده باید هر روز قبل از غذا یک قاشق چایخوری از این شربت را همراه با کمی آب بنوشید زخم معده آنهاپس از مدتی التیام خواهد یافت
ادویه جات و افزایش طول عمر | |
فرهنگهای بسیاری در سرتاسر جهان در طول سالها از ادویهها و سسهای تند، نه فقط برای مزه، استفاده کرده اند. | |
پـس بـه راهـتـان ادامـه بـدهیــد، مـقدار بیــشتری فلفل به تخم مرغتان اضافه کنید و مقداری گالینا بلانکا روی استیک بریزید. با اینکار زندگیتان را طولانی تر خواهید کرد.
تاریخچه انواع فلفلها فرهنگهای بسیاری در سرتاسر جهان در طول سالها از ادویهها و سسهای تند، نه فقط برای مزه، استفاده کرده اند. فلفل و ادویههای تند و سایر ادویه جات در ابتدا در تمدنهای باستانی برای تزئینات و مصارف داروئی استفاده میشد. امروزه، ترکیبات بسیاری از غذاهای سنتی هنوز در امریکای لاتین، آسیا، خاورمیانه و آفریقا مورد استفاده قرار میگیرند. متداول ترین نوع فلفل که در سر تا سر جهان مورد استفاده قرار میگیرد، شیلی پِپِر یا همان فلفل قرمز است که بعد از نمک محبوب ترین ادویه به حساب میآید. این نوع فلفل ابتدا در پرو، مکزیک و توسط سرخپوستان امریکایی 1000 سال قبل از میلاد مسیح در قرن 15 و 16 استفاده میشد. فلفل قرمز و سایر انواع فلفلهای ادویه دار توسط کاشفین به سایر جهانیان در اروپا، آسیا و افریقا معرفی شدند. اخیراً چین، ترکیه، نیجریه، اسپانیا و مکزیک بزرگ ترین تولید کنندههای فلفل قرمز دز جهان هستند و محصولاتشان را به همه ی نقاط صادر میکنند. امروزه، یافتن این نوع فلفلها و سایر ادویه جات تند کار بسیار ساده ای است. در هر سوپر مارکتی یافت میشود. چرا ادویه جات تند سلامتی بخش هستند؟ کپسای سین ابتدا درد را کمی تحریک میکند اما بعد شدت آن را کاهش میدهد. به این دلیل معمولاً از کپسای سین به عنوان درمانی مناسب برای رهایی از درد به خصوص برای دردهای بعد از عمل جراحی، درد مفاصل، درد گلو و ناراحتیهای پوستی خاص استفاده میشود. اما فلفلها تنها مواد تند مزه ای نیستند که سلامتی شما را بالا میبرند. زردچوبه که ماده اصلی بسیاری از سسهای تند و کاریها است و اولین بار در غذاهای خاور میانه، هند و آسیای جنوب شرقی یافت شده است، نیز بسیاری فایدهها از خود نشان داده است. ماده اصلی زردچوبه، کارکامین است که پیشرفت بعضی امراض ویروسی را در بدن کند میکند. اخیراً هم نتایجی در مورد بروز بیماری آلزایمر نشان داده است و میتواند به عنوان دارویی جلوگیری کننده در این رابطه استفاده شود. تحقیقات اخیر نشان میدهد که در فرهنگهایی که در برنامه ی غذاییشان از فلفل و ادویه جات استفاده میکنند، بیماریهای سرطانی و حملات قلبی و انسداد جریان خون کمتر اتفاق میافتد. غذاهای تند بخورید، بیشتر زندگی کنید گفته میشود که فلفل قرمز و سایر ادویه جات تند باعث تنگی نفس، زخم معده و دل درد میشود. باید بگوییم که به جز تنگی نفس، از بیشتر ادویه جات و سسهای تند در حقیقت برای علاج یا جلوگیری از این ناخوشیها استفاده میشود. رژیمهای غذایی که در آنها بسیار از فلفل قرمز و سایر فلفلهای حاوی کپسای سین و بسیاری ادویههای تند دیگر مثل زردچوبه استفاده میشود، سلامتی عمومی بدن را بالا میبرد و ممکن است از خیلی بیماریهای جدی و خطرناک جلوگیری کند. |
محققان می گویند: راز پیشگیری از نابینایی در سال های پیری، در زعفران نهفته است.
محققان طی بررسی های خود نشان دادند که مصرف روزانه زعفران در غذا به تولید سلول های حساس چشمی، که برای دید ضروری هستند، کمک می کند.
به گزارش تایم آو ایندیا، مطالعات انجام شده بر روی حیوانات نشان می دهد که یک رژیم غذایی حاوی زعفران می تواند از چشم ها در برابر آسیب های ناشی از نور درخشان خورشید محافظت کرده و پیشرفت بیماری های ژنتیکی مانند التهاب رنگدانه ها را کند نماید.
این محققان همچنین دریافتند زعفران تاثیر مفیدی در افراد مبتلا به تخریب ماکولای چشم وابسته به سن دارد که شایع ترین علت نابینایی در کهنسالی است.
زعفران ویژگی های آنتی اکسیدانی زیادی دارد.
دانشمندان اکنون در حال آزمایش های بالینی بر روی افراد مبتلا به تخریب ماکولا وابسته به سن هستند.
سیلویا بیستی مجری این تحقیقات از دانشگاه لا آکویلا می گوید:" به نظر می رسد زعفران خاصیت هایی در حفاظت از بینایی دارد.
وی افزود: اکنون تلاش داریم سازوکار آن را دریابیم، اما ظاهرا زعفران مانع از مرگ سلولی می شود.
زعفران ویژگی های آنتی اکسیدانی زیادی دارد.
همچنین به نظر می رسد این ماده ژن های اسید چرب غشای سلولی را تنظیم می کند و همین امر موجب انعطاف پذیری سلول های بینایی می شود.
یک بررسی جدید نشان می دهد که زردچوبه و مکملهای غذایی آن ممکن است به پیشگیری و درمان برخی بیماریهای استخوانی مثل آرتریت روماتوئید و پوکی استخوان کمک کند.
ریشه زردچوبه در طب سنتی آسیا برای قرنها به عنوان درمانی برای التهاب مفاصل یا آرتریت کاربرد داشته است. داروهای ضد التهابی نوین که برای درمان آرتریت به کار می روند، عوارض جانبی بسیاری دارند، بنابراین پزشکان و پژوهشگران به دنبال شیوههای درمانی جایگزین برای این بیماری بودهاند.
دکتر ژانت ال فانک از کالج پزشکی دانشگاه آریزونا یکی از پژوهشگران در تحقیق فوق در این باره گفت:" هدف ما از بررسی داروهای گیاهی خاص این است که بین خواص مفید گیاهان دارویی سنتی و اثرات زیان بار آنها افتراق دهیم. به این ترتیب امیدواریم نه تنها شیوههای طب سنتی را درک کنیم و به آزمون بگذاریم، بلکه استفاده آنها را نیز پیشرفت دهیم و اصلاح کنیم."
دکتر فانک با دکتر باربارا ان. تیمرمن، رئیس مرکز پژوهش طب گیاهی آریزونا برای بررسی بهتر اثرات مواد شبه کورکومینی در زردچوبه عصارههایی با میزان استاندارد تهیه کردند. سپس تأثیربخشی آنها را بر روی موشهای آزمایشگاهی مبتلا به آرتریت روماتوئید آزمایش کردند. نتیجه آن بود که این مواد واقعاً علائم التهاب مفصل را کاهش می دهند.
دکتر فانک معتقد است که نتایج مشابهی در انسانها نیز مورد انتظار است، اما باید با آزمونهای بالینی ثابت شود.
فانک گفت اگر معلوم شود که چنین اثری در انسانها نیز رخ می دهد، احتمالا روزی 5/1گرم مواد شبه کورکومینی باید مصرف شود، که حدود 10 برابر میزان مصرف روزانه زردچوبه یک فرد متوسط هندی است. بنابراین تنها راه برای تأمین این مقدار مواد شبه کورکومینی، از راه مکملهای غذایی است.
به گفته فانک احتمالاً سایر مواد موجود در زردچویه به جز کورکومین هم دارای خواص ضد التهابی هستند و این مواد همراه هم با کورکومین التهاب را مهار می کنند.