خاصیت گل سرخ


GHOL.jpg

گل سرخ :
از گل سرخ های باغهای انگلستان به ویژه انواع صورتی و سرخ آن ، گلبرگهای سرخی بدست می آید که در پزشکی استفاده می شود .


چون این گیاه بخوبی برای همه شناخته شده است شرحی درمورد آن داده نمی شود .
تنها اشاره می کنیم که پنج گلبرگ خارجی آن گلبرگهای حقیقی هستند و سایر گلبرگها پرچم تغییر شکل یافته هستند و از این طریق تشخیص داده می شوند . گاهی گلبرگها ممکن است به پرچم تبدیل شوند . گل سرخ زینتی دورگه ای است با منشاء نامشخص که از گونه های مختلف می باشد . اشتقاق پیدا کرده است .
قسمت مورد استفاده : گلبرگ خشک شده برای مصارف خانگی گلبرگهای تازه را می توان از گلهای کاملاً باز شده (ولی پژمرده نشده ) که اثر یکسانی دارد بدست آورد .
ایران: گل سرخ در نواحی گرگان و نواحی مختلف ایران می روید.
ترکیبات و اثر: این گیاه حاوی تانن و اسانس فرار است. گلبرگ آن قابض و ضد التهاب است .
مصرف : دم کرده گل سرخ (یک گلبرگ خشک شده را در نیم لیتر آب سرد بریزید، بجوشانید و به مدت پانزده دقیقه بگذارید سرد شود ) برای درمان اسهال (بخصوص در کودکان ) مصرف می کنند . برای شستشو و مالیدن برروی مخاط های دهان ازآن استفاده می شود.همچنین جوشانده آن را روی زخمها وسوختگیها می مالند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد