برگ بو، گیاهی معطر است که اغلب در غذاهای مدیترانه ای مورد استفاده قرار می گیرد. برگ های تازه بو و طعم ملایمی دارد و چند هفته پس از برداشت و خشک شدن به طعم و بوی کامل می رسد.در این مطلب از «Healthnews» به چند خاصیت این گیاه اشاره شده است.
* برگ بو فواید زیادی در مقابله با انواع سرطان ها دارد.
* منبع غنی ویتامین C، A، آهن، منگنز، کلسیم، پتاسیم و منیزیم است. مصرف منظم آن در غذاها به سلامت جسم کمک می کند.
* دارای خاصیت ضد التهابی، آنتی اکسیدان، ضد باکتریایی و ضد قارچی است. خاصیت ضد آنتی اکسیدان آن با کمک کردن به بدن در تولید انسولین کافی، می تواند در درمان بیماری هایی مانند دیابت موثر باشد.
* آنزیم های موجود در آن با شکستن پروتئین ها و کمک به هضم غذا، علایم اختلالات گوارشی را کاهش می دهد و ناراحتی معده را درمان می کند.
* ترکیبات موجود در آن سردرد و حتی میگرن را درمان می کند.
* دم کرده آن که با جوشاندن ۳ برگ در یک لیوان تهیه می شود، تعریق ایجاد می کند و تب را کاهش می دهد. دستمال خیس شده در دم کرده آن را روی قفسه سینه قرار دهید تا از عفونت های تنفسی، سرفه، سرماخوردگی و آنفلوآنزا رهایی پیدا کنید.
* این گیاه را به غذاهای سنگین اضافه کنید یا دم کرده آن را بنوشید تا به هضم غذا کمک کند.
* ماساژ دادن روغن طبیعی آن ورم و درد ایجاد شده از پیچ خوردگی، آرتروز، دردهای عمومی، سردرد و میگرن را تسکین می دهد.
* چند قطره روغن آن را به شامپو بیفزایید تا از شوره سر رهایی پیدا کنید.
* اسیدفولیک موجود در آن مانع نقص جنین می شود.
* آهن موجود در آن برای تولید گلبول های قرمز لازم است.