خواص برگ بو

خواص گیاهان
«برگ بو» دشمن سرطان
 

برگ بو، گیاهی معطر است که اغلب در غذاهای مدیترانه ای مورد استفاده قرار می گیرد. برگ های تازه بو و طعم ملایمی دارد و چند هفته پس از برداشت و خشک شدن به طعم و بوی کامل می رسد.در این مطلب از «Healthnews» به چند خاصیت این گیاه اشاره شده است.

* برگ بو فواید زیادی در مقابله با انواع سرطان ها دارد.

* منبع غنی ویتامین C، A، آهن، منگنز، کلسیم، پتاسیم و منیزیم است. مصرف منظم آن در غذاها به سلامت جسم کمک می کند.

* دارای خاصیت ضد التهابی، آنتی اکسیدان، ضد باکتریایی و ضد قارچی است. خاصیت ضد آنتی اکسیدان آن با کمک کردن به بدن در تولید انسولین کافی، می تواند در درمان بیماری هایی مانند دیابت موثر باشد. 

 

 * آنزیم های موجود در آن با شکستن پروتئین ها و کمک به هضم غذا، علایم اختلالات گوارشی را کاهش می دهد و ناراحتی معده را درمان می کند.

* ترکیبات موجود در آن سردرد و حتی میگرن را درمان می کند.

* دم کرده آن که با جوشاندن ۳ برگ در یک لیوان تهیه می شود، تعریق ایجاد می کند و تب را کاهش می دهد. دستمال خیس شده در دم کرده آن را روی قفسه سینه قرار دهید تا از عفونت های تنفسی، سرفه، سرماخوردگی و آنفلوآنزا رهایی پیدا کنید.

* این گیاه را به غذاهای سنگین اضافه کنید یا دم کرده آن را بنوشید تا به هضم غذا کمک کند.

* ماساژ دادن روغن طبیعی آن ورم و درد ایجاد شده از پیچ خوردگی، آرتروز، دردهای عمومی، سردرد و میگرن را تسکین می دهد.

* چند قطره روغن آن را به شامپو بیفزایید تا از شوره سر رهایی پیدا کنید.

* اسیدفولیک موجود در آن مانع نقص جنین می شود.

* آهن موجود در آن برای تولید گلبول های قرمز لازم است.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد