طرز تهیه ادویه مخلوط‌ (2)

طرز تهیه ادویه مخلوط‌ 
این ادویه بسیار خوش‌عطر و لذیذ است و برای تمامی غذاها استفاده می‌شود. فقط در استفاده آن در انواع کباب زیاده‌روی نکنید.

طرز تهیه: گوجه‌فرنگی خشک شده (گوجه را خرد کرده و در آفتاب خشک می‌کنیم)‌

مرزه - جعفری - ریحان - پونه - نعناع - گشنیز - شنبلیله - شوید - ترخون - چویل - زنیان - انیسون - پاپریکا  غولنجان - زیره سیاه و سبز  پودر سیر و موسیر - گل‌محمدی -‌ بر‌گ‌بو - آویشن - جوز هندی - گل‌پر - تخم گشنیز  -دارچین - زردچوبه - زعفران - گرد لیمو - هل-  میخک - تخم شنبلیله - فلفل سیاه - سیاه‌دانه - تره کوهی - بهارنارنج - زنجفیل‌همه این مواد بجز زنجفیل و هل باید به یک اندازه باشد و زنجفیل و هل نصف اندازه مثلا اگر از هر کدام از این مواد که خشک شده، یک سیر استفاده می‌کنید، زنجفیل و هل باید نیم‌سیر باشند.امتحان کنید و ببینید که چه ادویه عالی می‌شود.فقط توجه داشته باشید که سبزی‌های خشک باید تمیز و تازه باشند و از مواد مانده و بدون رنگ و بو استفاده نکنید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد