ادویه مخلوط

از این ادویه میتوان در کلیه خورشت های ایرانی و یا در مواد ماکارونی و لوبیا پلو استفاده نمود . این ادویه حتما باید با پیاز داغ تفت داده شود تا عطر و بوی مطبوع آن به مشام برسد . معمولا از این ادوبه در استان آذربایجان استفاده میشود . برخی از مواد لازم تهیه این ادویه به صورت نکوبیده به فروش میرسد که میتوان آنها را در منزل کوبیده و با بقیه مواد مخلوط کرد. 

این ادویه برای پلو مناسب نیست و حتما باید سرخ شود.

مواد لازم :


دارچین 100 گرم
هل 100 گرم
فلفل سیاه 100 گرم
زیرهءسبز 100 گرم
زیره سیاه 100 گرم
گل محمدی 100 گرم
تخم خرفه 100 گرم
تخم گشنیز 100 گرم
زردچوبه 0.5 کیلو
جوز هندی 4 عدد
کاری100 گرم
نعنا خشک آسیاب شده 100 گرم
نمک به مقدار لازم
جعفری خشک شده 100 گرم

این مواد را میتوان از عطاری ها تهیه نمود . شما می توانید ادویه را با مقادیر کمتری تهیه کنید ولی تناسب وزن بین مواد باید به همان صورت بالا باشد

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد